Ќе нема попуст ни за Меси – Маѓепсникот направи глупост, казната ќе биде од 4 до 12 натпревари пауза

Ако се утврди дека е виновен за физички напад, а го удри намерно Вилјалибре со рака во лицето казната може да биде и максимална

Слични вести...