Кобајаши е недостижен за конкуренцијата, леташе најдалеку и во Вал ди Фјеме

Победникот на Новогодишната турнеа „Четири скокалници“ продолжи да доминира и го освои првото место и денеска

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *