Кога си сигурен во своите тикети, Sport Life може да те направи милионер (ФОТО)

Мајсторот за обложување уплати два исти тикети, кои заедно му донесоа повеќе од еден милоион денари

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *