Кулушевски дебитираше со асистенција на ЕП, на Швеѓаните им е доволен само еден човек за прво место

Фудбалерот со македонски корени беше креатор на акцијата за 2:0 за Шведска, репрезентација која засега има само еден стрелец.

Слични вести...