Лозана се врати во Првата лига, Ѓорѓев и Грасхоперс сега ги вади само чудо

Седумкратниот шампион на Швајцарија пак ќе игра во елитен ранг, а таму веројатно нема да настапува најтрофејниот клуб во земјата.

Слични вести...