Луд меч на „Дел Маре“, Лече го заврши сонот за титула на Лацио (Видео)

Почна возбудливо со поништен еврогол на Лече, потоа домаќините утнаа и пенал, но сепак на крајот го победија фаворитот.

Слични вести...