Македонија има европски план – Собир на 25 мај, Словенија ќе не тестира на 29 мај, во Букурешт пристигнуваме на 8 јуни

Се знае возниот ред до почетокот на ЕП, за нас со историскиот прв меч против Австрија на 13 јуни.

Слични вести...