Манасков се фрли како мачка, Борко погоди од гол на гол (видео)

Вака се гине за Македонија!

Слични вести...

1 Response

  1. 14.04.2019

    […] искористи да се врати од два гола негатива и по израмнувачките 7-7 со голот на Борко Ристовски, нашите ракометари дојдоа до првата предност од 10-8. […]