Мерак понуда посебно за тие што сакаат да играат на голови

Со два меча од хокеј понудата започнува денешниот Супер тип во Sport Lifе, а потоа следуваат фудбалските возбудувања. На двете хокеј средби, домаќините се фаворити и тоа со исти квоти од 2.15.

На фудбалските возбудувања, освен фиксовите, зголемени квоти има и на понудата за 3+ и ГГ3+, како и комбинации за победа на еден од двата тима барем со три погодока.

Има мечеви од повеќе европски првенства, а квотите за фиксовите се движат од 1.55 до 2.35, па вам ви останува да го одберете вашиот фаворит.

- Оглас -

Најнови вести