Моментот кој одлучи Астон вила да се спаси од испаѓање: Судиите не видоа чист гол (Видео)

Џабе и ВАР-технологија кога контроверзните одлуки не исчезнаа, па дури и директно решија кој тим да испадне.

Слични вести...