МЗТ си ги дочека своите пет минути за нова победа против Работнички (фотогалерија)

Најтрофејниот клуб постојано водеше во вториот финален меч за титулата, но Аеродромци со серијата од 12:0 во финишот дојдоа до победа од 69:60.

 • kocovGJ
 • Mdokuz
 • rabmzt
 • rabmzt1
 • rabmzt2
 • rabmzt3
 • rabmzt4
 • rabmzt5
 • rabmzt6
 • rabmzt7
 • rabmzt9
 • rabmzt11
 • rabmzt12
 • rabmzt13
 • rabmzt14
 • rabmzt17
 • rabmzt18
 • rabmzt19
 • rabmzt20
 • rabmzt21
 • rabmzt22
 • rabmzt23
 • rabmzt24
 • rabmzt25

Слични вести...