МЗТ Скопје Аеродром потпиша со нов Американец

Брзо е пронајдена замена за Тодрик Гочер кој замина во Грција

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *