На ѕвездашите им скисна титулата, погледнете го објаснувањето зошто не се радуваат (Видео)

Заменик-капитенот на српскиот шампион беше незадоволен од новиот неуспех против Партизан, па малку и вулгарно објасни дека не е му е до песна.

Слични вести...