Најава што нема да им се допадне на навивачите на Вардар – Чупиќ си заминува, ќе игра за Загреб

Реномираниот портал за ракомет „Хендбол планет“ објави дека крилото на „црвено-црните“ по 14 години пауза се враќа во клуб од родната земја

Слични вести...