Најмлад стрелец во историјата: Фати не можеше на подобар начин да го постигне дебитантскиот гол за Шпанија (видео)

Фантастичниот тинејџер заби еврогол во својот втор настап и стана најмлад стрелец во историјата на Црвената фурија.

Слични вести...