Најубаво е кога омилениот тим ќе те направи Типстер на месецот во Sport Life

Мирослав се приклучи во Типтер купот на почетокот од годинава, а Јувентус му ја донесе најголемата добивка во животот од 100.000 денари

Слични вести...