Нова ера, нов рекорд – Не мина ни половина час, европскиот првак замени дури четворица играчи

Стеауа, или како што сега се вика клубот ФЦСБ, доживеа вистински потоп против Поли Јаши, а тренерот Петреа беше бесен, па реагираше со рекордни 4 измени до 29-тата минута.

Слични вести...