Не пропуштајте да одиграте за Тринаесетка, 22-то коло може да се игра до денеска до 15 часот

Сè уште не е доцна да се приклучите со своја комбинација во 18-то коло на Спортска прогноза, а последниот термин е 15.00 часот со почетокот на првиот натпревар.

Во петтата сезона на бесплатната игра сè уште се чека првиот прогнозер што ќе погоди Тринаесетка и ќе може да си одбере по сопствен избор една од трите понудени награди од Sport Life:

Смарт Тв Самсунг 55” 4K,

Електричен Тротинет,

X Box Series X

Голем дел од стандардните учесници веќе ги одиграа своите комбинации, а секој може да се приклучи на многу едноставен начин.

Играта е бесплатна, се што ви треба е да имате СЛ картичка, која исто така е бесплатна и може многу брзо да се добие на сите шалтери на Sport Life.

И секако да се има добра стратегија и малку среќа за да се погодат 13-те двојки.

Интересна станува и битката за првото место во Генерален пласман, па важно е прецизно да се погодат и резервните двојки.

Sport Life ги наградува и утките, па со 12 погодени парови во следува ваучер од 1.000 денари, а со 11 погодоци добивате ваучер од 500 денари.

- Оглас -

Најнови вести