Не се чудете, неговиот победнички менталитет е неспоредлив

Со цврста состојба на умот се надминува секаква телесна болка.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *