Не успеа во Арсенал, а умее да ги копира слободните удари на Бекам (Видео)

Коен Брамал, играчот на Колчестер, постигна гол во стилот на многу попознатиот сонародник и има шанса да игра во финалниот меч за пласман во повисок ранг.

Слични вести...