Несреќниот Васко си смести смешен автогол во 97-мата минута (Видео)

Фудбалерите на Гојас не можеа да му дадат гол на противинкот, но тимот од Рио сам си ја затресе мрежата, и тоа на смешен начин.

Слични вести...