Нов предизвик во играта „До 50 шанси за 100.000 денари“ – Лидерот сега има 43 погодени натпревари

Влатко Д. направи пресврт и е на врвот со 43 погодени натпревари, што е предизвик за обложувачите на стартот од викендот.

Слични вести...