Не им беше смешно на сите кога Селина се посрамоти при изведување на пеналот (ФОТО)

Ударот од белата точка кој синоќа не го погоди косовскиот интернационалец Берсант Селина направи многу тикети да бидат недобитни.

Слични вести...