Обложувањето на мечевите од тимското СП во пикадо е измислено за тие што играат на помали квоти

Во Sport Life има интересна понуда дури и во овие јунски денови, кога барем привидно владее мир во спортот низ светот и многумина мислат дека нема премногу настани.

Во тек е тимското Светско првенство во пикадо, кое се одржува во Франкфурт, а според квотите, на сите вечерашни мечеви има тимови кои се големи фаворити и ако нема големо изненадување, шансата за заработка е тука.

Вечерва се играат осум мечеви, а седум се „зицери“, додека неизвесност може да има околу победникот на средбата Шведска – Јужна Африка.

- Оглас -

Најнови вести