Од глупо, поглупо – Мареј објави експлицитни сцени со девојката, па се правдаше дека профилот му е хакиран

Кошаркарот на Денвер нагетс комплетно се изглупира, па потоа со неубедливо објаснување се обиде да се вади.

Слични вести...