Официјално: УЕФА ја донесе најавената историска одлука, фудбалот веќе нема да биде ист!

Се намалува просторот за тактизирање, во иднина сигурно ќе се зголеми бројот на елиминациски натпревари на кои ќе има продолженија.

Слични вести...