Опасно лизгање на глава – Тешка повреда на велеслаломот во Аделбоден (Видео)

Норвежанецот Лукас Братен незгодно падна кога ја минуваше целта, се обиде да стане, но поради тежината на падот и на повредата беше изнесен на носилки

Слични вести...