Ова е малку и морбидно – Локалните жители го пријавиле Доминик Тим во полиција, мислеле снима порно филм

Австрискиот тениски ас Доминик Тим има необични проблеми со локалните жители на Трајскирхен, кои го пријавиле сомневајќи се дека снима филмови за возрасни.

Епизодата која е по малку и морбидна ја раскажа самиот Тим, кој напорно тренира за да се врати во ритам и на старите позиции во Топ-10 во светскиот тенис.

„Се случи необична ситуација. На топло време тренирав без маица и извиците кои се вообичание во тенисот предизвикале сомнение кај локалните жители на Трајскирхен дека некој снима филмови за возрасни. Иако е смешно, ги разбирам. Тие си пријавиле на полиција за секој случај, а јас брзо ја разрешив целата ситуација со претставниците кои го штитат јавниот ред и мир во Трајскирхен“, изјави Тим.

И додаде дека и претходно имал вакви слични епизоди со месните жители на гратчето со нешто над 18 илјади жители.

 

- Оглас -

Најнови вести