Ова ли е тоа „покажете борбеност на теренот“? (видео)

Дуелот од полската лига заврши со конечни 2-0 во корист на Раков, меѓутоа комичниот момент од првото полувреме како да ја засени победата на домаќините.

Раков напаѓаше преку прекин, а за да се дојде до посед на топката настана мешаница пред голот на гостите, по што повеќе од шестмина играчи буквално се тепаа за топката. На доста коминечн начин покажаа што значи да се биде борбен на теренот.

https://streamable.com/5mi2z6

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

- Оглас -

Најнови вести