Парата врти….Кокорин и Мамаев ќе избегнат затвор, ако платат 23 милиони евра

Поранешниот и актуелниот репрезентативец на Русија, Павел Мамаев и Андреј Кокорин се под истрага за мафијашко здружување и напад на лице од руското министерство за Трговија и Индустрија, па им се заканува затвор

Слични вести...