Пијан судија со полиција го исфрлија од терен, им покажуваше среден прст на навивачите (Видео)

Необична ситуација се случи на бејзбол-натпревар во Мексико. Едниот судија беше пијан и одвај стоеше на нозе, неговите колеги го забележаа тоа и го замолија да се повлече, но тој одбиваше, па мораше да биде исфрлен на сила, со полиција.

И навивачите го забележаа судијата Умберто Саинс дека се тетерави, па го исмејуваа, а тој им враќаше со покажување на средниот прст.

Саинс отишол на трезнење, потоа јавно се извини, а суспендиран е на неодредено време.

- Оглас -

Најнови вести