Пилотот бил невнимателен – Ванеса Брајант ја тужи компанијата на кобниот лет во кој загинаа Џиџи и Коби

Сопругата на легендарниот кошаркар одлучи да го тужи операторот со чиј хеликоптер летаа и загинаа нејзиниот сопруг и ќерка.

Слични вести...