Пиротехниката во „Јане Сандански“ го одложи стартот на мечот меѓу МЗТ Скопје и Слобода

Симпатизерите на македонскиот првак во АБА 2 лигата предизвикаа пролонгирање на стартниот меч од Втората лига на Јадранот.

Слични вести...