Поминаа 19 години откако Кометал Ѓ.П. стана европски шампион и ја крена Македонија на нозе (Видео)

На 19 мај 2002 година се славеше големиот триумф со кој видовме дека можеме многу во клупскиот ракомет.

Слични вести...