Поради депресија не играше во Скопје – Смртта на Жарке ја потресе легендата: Сакав да се откажам од фудбал

Андрес Иниеста вели дека имал и период на депресија по ненадејната смрт на својот голем пријател и фудбалер на Еспањол во 2009 година.

Слични вести...