Портокалова фаза во Sport Life: Пристигнаа најголемите квоти во Македонија (Фото)

ННајголемите квоти во Македонија повторно се во Викенд квотите на Sport Life. Во понудата има вкупно 12 натпревари, а квотите означени со портокалова боја се убедливо највисоки во Македонија.

Победите на Манчестер сити, Аталанта, Рен, Бриж и Бешикташ се означени со портокалово, но има уште голем број на игри на голови, комбинации на голови, но и за една од најпопуларните игри, 1-3I&1-3II.

Првиот натпревар започнува во 15 часот, што значи дека треба да побрзате, и не заборавајте – натпреварите од Викенд квотите може да ги комбинирате на еден тикет, што е одлична можност за екстра добивки на вашите тикети.

- Оглас -

Најнови вести