„Портокалова зона“ која мора да се провери!

Традиционално во Sport Life Викенд квотите нудат понуда која ја нема на ниту едно друго место. Вкупно 11 натпревари се дел од денешниот избор, а „портокаловата зона“ може да ја најдете на повеќе атрактивни дуели.

Освен зголемените фиксови, има комплетна понуда на игрите 3+, 2+ прво полувреме, како и ГГ 3+. Една од омилените и најпопуларни игри е 1-3 погодоци во прво и 1-3 погодоци во второ полувреме, па на сите 11 понудени средби има квоти и за оваа опција.

- Оглас -

Најнови вести