Прекрасен гест на Ембид – Се тепаа во НБА, сега му испрати порака за поддршка (Фото+Видео)

Мајката на Карл Ентони Таунс е во тешка состојба и е ставена во индуцирана кома, а меѓу првите реагираше центарот на Филаделфија.

Слични вести...