Премиерлигата има чуден план за коронавирусот – Ќе „настрада“ и менаџерот на Кристал Палас

Ако дојде до ширење на опасниот вирус во Велика Британија, челниците на најквалитетната англиска лига размислуваат за невообичаена забрана

Слични вести...