Претера ли Бристол сити – Фрли куче, фати договор, ваква најава за потпис не сте виделе (Видео)

На инстаграм-профилот на членот на Шампионат лигата излезе видео што е контроверзно, а треба да асоцира на продолжување на договорот со Калум О`Дауда.

Слични вести...