Пристигнаа од Австралија за да играат за Македонија – Чолаковски го предводи нападот, Божиновски ќе биде столб на одбраната против младите Французи (Фото)

Селекторот Драган Канатларовски се одлучи за формација 4-3-3 за мечот во Ле Ман, кој ќе почне во 18.30 часот.

Слични вести...