Проблем за Атлетико – Чоло Симеоне е позитивен на Ковид-19

Со тренерот на Јорганџиите на тестирањето најпрво имало уште двајца позитивни на корона-вирус, но не се од играчкиот кадар, а на повторениот тест само Симеоно повторно бил позитивен

Слични вести...