Рај за обложување се ЕП и Копа Америка – Голови за добивки паѓаа во 93-тата минута, со 20-че велешанец си ќари над 700 евра (Фото)

Има три одлични добитни тикети што се уплатени во Sport Life во објекти во Велес, во Гостивар и во Ресен.

Слични вести...