Ракитиќ: На Меси му кажав дека имам трофеј кој тој никогаш нема да го освои

Хрватот вечерва како гостин ќе игра на „Камп ноу“, каде што во претходните шест сезони беше домашен и освои многу трофеи.

Слични вести...