Риека прими петарда од Динамо и избрка тројца играчи, уште еден виси

Клубот чиј член е нашиот репрезентативец Дарко Велковски суспендира тројца играчи, а со уште еден дополнително ќе се разговара по дебаклот од хрватскиот шампион.

Слични вести...