Рома ќе има американски шмек – Новиот газда тежи 4 милијарди евра, ја купува Волчицата со формула 490+90

Дан Фридкин кој има повеќе бизниси во САД прифати да го купи познатиот калчолигаш за вкупна сума од 580 милиони евра

Слични вести...