Руски начин на подготовки со „Фудбалерско домино“ (Видео)

Необичен начин за забава, можеби и предизвик за останатите клубови.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *