Савевски направи подвиг со златните девојки, ќе биде селектор и координатор на сите женски селекции во следните две години

По големиот успех со генерацијата ракометарки до 17 години и освоеното прво место во Литванија, Савевски од септември ќе биде и селектор и кородинатор на женските национални селекции до 2023 година

Слични вести...