Сега е доцна – Во Ливерпул се жалат: Не требаше да играме со Атлетико Мадрид

Директорот на градскиот совет за јавно здравје во Ливерпул вели дека мечот од Лигата на шампионите е можен извор на епидемијата со Коронавирусот.

Слични вести...