Сеир на социјалните мрежи, составен е идеален тим од фудбалски затвореници (Фото)

По случајот со Гилфи Сигурдсон, кој е упасен поради сомневање за педофолија, на социјалните мрежи „излезе“ нов тим именуван како ФК Затвор.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *